BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

::PROFIL SYARIKAT::

Objektif penubuhan D’ Rainbow Enterprise adalah untuk memperkenalkan pelbagai jenis biskut, pastri dan bakeri (confectionary) yang bermutu dengan sentuhan trend terkini pada harga yang berpatutan. D’ Rainbow adalah cetusan idea dari kemeriahan dan keceriaan warna pelangi yang mempunyai warna yang menawan untuk melengkapi alam. Justeru itu, D’ Rainbow dipilih sebagai mercu tanda pembuka alam kemeriahan dan keceriaan.


Slogan “Taste! Like! Love!” yang membawa maksud “rasa, suka, cinta” atau "rasa seperti cinta" menjadi moto syarikat yang manggambarkan keenakan produk dari gigitan pertama sehingga ke kunyahan terakhir!


Semua produk yang dikeluarkan oleh D’ Rainbow sesuai dimakan oleh semua golongan masyarakat di setiap masa tanpa batasan.

::Produk Kami::

My photo
Kami mengeluarkan pelbagai jenis biskut cip coklat dengan kombinasi pelbagai jenis kekacang seperti hazelnut, walnut, sunflower seed, pumpkin seed, almond dan raisin. Kami juga mengeluarkan muffin pelbagai perisa dengan pilihan pelbagai hiasan "topping" mengikut kehendak anda. Produk kami sangat segar kerana kami membuat cookies dan muffin berdasarkan konsep "baked upon request". Semua bahan yang digunakan adalah HALAL... Buatan MALAYSIA!!!BERSIH dan HALAL..

Sunday, November 29, 2009

Muffin D'RAINBOW!!!!Yummi!!!! MUFFIN D'RAINBOW di datangi dgn 2 perisa iaitu perisa coklat dan vanilla... juga tidak lupa dgn pelbagai PILIHAN topping untuk anda!!!

-choc rice
-pumpkin seed
-sunflower seed
-heart flakes
-almond
-raisin
-white choc chip
-coloured rice

Packaging: (muffin+plastic cup)

Price: --> RM 2.50/pcs

Min. Order: 7pcs

Jika order byk2 harga pasti boleh dirunding...

TASTE! LIKE! LOVE!

3 comments:

D'Rainbow Cookies said...

ermmm.... tgh menikmati muffin panas....... hihihi

NuRuL Is SaFaR BuT RiNa said...

waaaaaaaa..... muffin bertopping kacang sgt2 menduga nafsu makan aku...

Anonymous said...

salam ukhwah..


bagus sangat bagus....semoga buisness korg berjaya.... sy pun interested nak bukak buisness nanti lepas bljr wat kek n muffin nanti insyaAllah....:D ...doakan semoga berjaya...nanti klu ada pape tip leh kongsi ek....syukran .... :D

kita BOLEH....:D