BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

::PROFIL SYARIKAT::

Objektif penubuhan D’ Rainbow Enterprise adalah untuk memperkenalkan pelbagai jenis biskut, pastri dan bakeri (confectionary) yang bermutu dengan sentuhan trend terkini pada harga yang berpatutan. D’ Rainbow adalah cetusan idea dari kemeriahan dan keceriaan warna pelangi yang mempunyai warna yang menawan untuk melengkapi alam. Justeru itu, D’ Rainbow dipilih sebagai mercu tanda pembuka alam kemeriahan dan keceriaan.


Slogan “Taste! Like! Love!” yang membawa maksud “rasa, suka, cinta” atau "rasa seperti cinta" menjadi moto syarikat yang manggambarkan keenakan produk dari gigitan pertama sehingga ke kunyahan terakhir!


Semua produk yang dikeluarkan oleh D’ Rainbow sesuai dimakan oleh semua golongan masyarakat di setiap masa tanpa batasan.

::Produk Kami::

My photo
Kami mengeluarkan pelbagai jenis biskut cip coklat dengan kombinasi pelbagai jenis kekacang seperti hazelnut, walnut, sunflower seed, pumpkin seed, almond dan raisin. Kami juga mengeluarkan muffin pelbagai perisa dengan pilihan pelbagai hiasan "topping" mengikut kehendak anda. Produk kami sangat segar kerana kami membuat cookies dan muffin berdasarkan konsep "baked upon request". Semua bahan yang digunakan adalah HALAL... Buatan MALAYSIA!!!BERSIH dan HALAL..

Thursday, November 19, 2009

SeMuA BaHaN CooKiEs KaMi AdaLah DaRi BaHaN SeMuLaJaDi SiHaT UnTuK TubuH BaDaN...

RaIsIn


aLmOnD


SuNfLoWer SeEd


WaLnUt


HaZeLnUt


PuMpKiN SeEd

0 comments: